Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі боржників за комунальні послуги змусять підмітати вулиці
 
20-03-2012, 16:12  Новости Житомира

У Житомирі боржників за комунальні послуги змусять підмітати вулиці

 
Цього року весна побалувала Житомир раннім теплом, а звільнені від снігу тротуари - сміттям.

'У



Взимку, під шаром снігу, сміття не видно, а тепер його добре видно, та ще й вітер розносить його по місту.

У свою чергу, влада міста, пропонує жителям Житомира почати весняну толоку, прибравши від сміття хоча б свою прибудинкову територію.

- Жителям будинків необхідно максимум на годину вийти і прибрати прилеглі до будинку території, - каже заступник мера Микола Боровець.

Що стосується профільних комунальних служб, то вони весняну прибирання вже почали, кажуть у міськраді.

Єдине, що - потрібно постійно узгоджувати свої дії, адже вирішити проблему засміченості можна лише спільними зусиллями, каже Микола Боровець.

- Я б дуже хотів, щоб ця робота була чітко розпланована на кожен день. Двірники постійно змітають вуличне сміття, і якщо ми паралельно його відразу не забираємо, то через деякий час це сміття розносять автомобілі, і виходить, що робота зроблена даремно. Доводиться починати все з початку. Саме тому потрібно скоординувати наші зусилля. Треба кілька разів об'їжджати місто, складати графіки виконання робіт і постійно працювати, - розповів Боровець.

До прибирання Микола Боровець запропонував залучити громадян, які мають значні борги за комунальні послуги і тих, хто примусово повинен працювати на громадських роботах.

Офіційні терміни проведення традиційного весняного благоустрою міста виконавчий комітет міської ради має затвердив 21 березня 2012 року, - передає "Житомирська хвиля".
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!