Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Студенти Житомирського педуніверситету готові взяти шефство над парком Гагаріна
 
22-03-2012, 22:59  Новости Житомира

Студенти Житомирського педуніверситету готові взяти шефство над парком Гагаріна

 
Найближчим часом, цілком можливо, житомирські студенти візьмуть міський парк імені Гагаріна в Житомирі під свою опіку.

'Студенти



З такою ініціативою, на минулому засіданні Громадської ради при мері, виступив ректор Житомирського Державного університету імені Франка Петро Саух. Ця ідея дуже сподобалася і меру міста Володимиру Дебою, пише Діана Мінаєва, газета 20 хвилин.

- Я дуже вдячний професору Саух за таку ідею, - повідомив Володимир Дебой. - Він готовий цілий рік разом зі своїми студентами проводити прибирання, санітарне утримання. І не тільки в період весняного прибирання. Я думаю, що така практика повинна бути поширена на весь Житомир.

Заступник мера Микола Боровець тут же підхопив студентську ініціативу і виступив із зустрічною пропозицією закріпити міські клумби за кожним працівником виконавчого комітету Житомира.

Нагадаємо, вчора, виконавчий комітет Житомирської міськради оголосив з 26 березня по 26 квітня 2012 весняний місячник благоустрою та санітарного прибирання міста.

Раніше, заступник мера Микола Боровець, пропонував залучити до прибирання сміття громадян, які мають значні борги за комунальні послуги і тих, хто примусово повинен працювати на громадських роботах.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!