Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На площі Корольова, під вікнами Житомирської обладміністрації з'явилася нова парковка?
 
29-03-2012, 23:16  Новости Житомира

На площі Корольова, під вікнами Житомирської обладміністрації з'явилася нова парковка?

 
В центрі Житомира, на площі С.П.Корольова паркують «круті» машини.

На площі Корольова, під вікнами Житомирської обладміністрації з'явилася нова парковка?



Нова стоянка знаходиться на тротуарі, під вікнами обласної державної адміністрації. Співробітники адміністрації кажуть, що паркувати машини на тротуарі почали, коли було багато снігу. Кучугури вже давно розтанули, а «хороша звичка» залишилася.

На площі Корольова, під вікнами Житомирської обладміністрації з'явилася нова парковка?




Журналіст Житомир.info сфотографував Ford на тротуарі увечері 28 березня, а вдень 29 березня біля обласної адміністрації стояли акуратно припарковані Nissan і Mazda.

До речі, мер Житомира виконав свою обіцянку і у депутатів міськради тепер є парковка, з камерою спостереження і шлагбаумом. Правда, не всі депутати залишають машини на стоянці біля двору мерії, мабуть «паркування» уздовж тротуарів на вул.Велика Бердичівської звичніше.

Охоронець стоянки розповів журналістам, що до моменту закінчення сесії міськради 29 березня тут було близько 6 машин. За його словами, шлагбаум встановлювали вночі напередодні сесії, а раніше він стояв на в'їзді з вулиці Лятошинського на пішохідну вулицю Михайлівську.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!