Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Почалося? На Житньому ринку в Житомирі частина кіосків пересунули на місця вуличних торговців
 
23-05-2012, 12:51  Новости Житомира

Почалося? На Житньому ринку в Житомирі частина кіосків пересунули на місця вуличних торговців

 
Увечері 22 травня 8 торгових кіосків, які стояли уздовж стіни будівлі на розі вул.Хлібна і площі Житній ринок, пересунули на край тротуару.

Почалося? На Житньому ринку в Житомирі частина кіосків пересунули на місця вуличних торговців



За словами одного з власників кіосків Миколи, у вівторок, 22 травня жінка, якій нібито належить магазин в цій будівлі, сказала торгуючим, що після 6:00 вечора їх кіоски відсунуть від стіни.

«Приїхали власники кіосків або їх представники, щоб зустрітися з господаркою будинку. В цей час приїхав кран і наші кіоски почали по черзі пересувати. Ми просили показати нам якісь документи, дозвіл на ці дії. Нам відмовили. У свою чергу, ми показали всі документи на право розміщення наших об'єктів. Сьогодні міська влада прийняла рішення про реконструкцію цієї території. Ми отримали листа від обласної та міської влади про те, що ми повинні разом узгодити план реконструкції даної території », - розповів Микола і зауважив, що ніяких погоджень не було, а реконструкцію господиня будинку вже почала, не чекаючи спільного рішення.

Також торговці повідомили, що під час перенесення кіосків постраждала жінка, власниця одного з кіосків. Вона втратила свідомість і її відвезла "швидка".

Власники кіосків викликали міліцію, але співробітники правоохоронних органів не перешкодили "передвижникам". Торговці також зверталися до міськради, до чергового - хотіли запросити представників муніципальної міліції, інспекції з благоустрою, але жоден з телефонів в не відповідав 19.00.

«Як можна вірити цій владі, яка пише листи про те, що потрібно домовлятися, говорить про те, що потрібно знаходити спільну мову, а в 19:00 вечора можна пригнати кран і пересунути ларьки. Я вважаю, що це спланована акція, щоб вирішити якісь питання певних людей », - обурювався Микола.

Господиня магазина з вивіскою "Центр мобільних технологій", яка, за словами торговців, є ініціатором реконструкції та переміщення кіосків, від коментарів відмовилася і навіть погрожувала відібрати у журналіста фотоапарат.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!