Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Хто відповість за будівництво на ринку в Житомирі та пивні кафе в парковій зоні?
 
31-10-2012, 21:42  Новости Житомира

Хто відповість за будівництво на ринку в Житомирі та пивні кафе в парковій зоні?

 
На центральному речовому ринку «Рада» в Житомирі йде грандіозне будівництво на місці тимчасових кіосків.

'Хто


Хто і коли дав дозвіл на будівництво - невідомо. Можливо, будівництво пов'язане з рішенням міськвиконкому про впорядкування розгляду деяких питань у сфері містобудування та архітектури в Житомирі, яке було прийнято 3 жовтня. До речі, згідно з цим рішенням контролювати питання містобудування та архітектури повинна перший заступник мера Житомира Галина Семенець.

Правила розміщення тимчасових споруд для проведення підприємницької діяльності чітко визначають, що «тимчасова споруда - це одноповерхова споруда, яка виготовляється з полегшених конструкцій з урахуванням основних вимог до споруд, визначених технічним регламентом будівельних виробів, будівель і споруд, і встановлюється тимчасово, без улаштування фундаменту» .

І якщо побудовані об'єкти на території ринку «Рада» (з боку ул.Боріса Тена) можна віднести до тимчасових споруд, то будуються на місці центрального входу в ринок - явно капітальні, а не тимчасові.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!