Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі почали робити фундамент під пам'ятник морозиву
 
3-07-2012, 13:39  Новости Житомира

У Житомирі почали робити фундамент під пам'ятник морозиву

 
Поруч з непрацюючим кінотеатром «Жовтень» почали готувати фундамент під майбутній пам'ятник морозиву.

У Житомирі почали робити фундамент під пам'ятник морозиву


У Житомирі почали робити фундамент під пам'ятник морозиву


Прямо в міській клумбі в декількох сантиметрах від магнолій залитий бетонний фундамент у формі трьох куль. Залитий вже не перший день, а більше нічого і не відбувається.

У компанії «Рудь» кажуть, що все затримується через паперову тяганину з отриманням різних дозволів на виготовлення пам'ятника та його установку. Сам пам'ятник якраз на стадії виготовлення.

Нагадаємо, під час відкриття оновленого дитячого майданчика на Польовій, Петро Рудь заявив, що пам'ятник морозиву відкриють, можливо, до Дня Житомира або на «свято морозива».

До речі далеко не всі житомиряни знають, що ж будується біля "Жовтня". Хоча історія з пам'ятником тягнеться вже більше року, а кращий його ескіз був затверджений ще навесні 2011-го

Пара житомирянок, побачивши журналіста що фотографує фундамент, не втрималися і запитали, чи відомо, що тут буде.

Почувши відповідь, що тут буде пам'ятник морозива, вони відверто здивувалися, а дізнавшись, що цій історії більше року, здивувалися ще більше. А все б могла виправити звичайна табличка з інформацією про замовника, виконавців робіт, терміни, про самі роботи і ескіз майбутнього творіння, але такої тут, на жаль, немає.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!