Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Борг Житомирського водоканалу зменшився до 8 млн. грн.
 
4-10-2012, 13:37  Новости Житомира

Борг Житомирського водоканалу зменшився до 8 млн. грн.

 
Заборгованість КП «Житомирводоканал» за електроенергію вчора, 3 жовтня зменшилася до 8 млн. грн.

'Борг



Про це вчора ввечері на сайті Житомирської міської ради в матеріалі під назвою «Чергова перемога Володимира Дебоя: борг водоканалу зменшено на 32 млн.грн.», повідомили в управлінні зі зв'язків з громадськістю міськради.

- За станом на 3 жовтня 2012 борг КП «Житомирводоканал» за електроенергію зменшився майже на 32 млн.грн. Зусиллями міської влади підприємство 3 жовтня отримало державну субвенцію на погашення різниці в тарифах - 26,659 млн.грн., і в серпні-вересні 2012 року - 5 млн.грн., - пишуть на сайті Житомирської міської ради.

Нагадаємо, як повідомляв «Журнал Житомира» - ще вранці 3 жовтня прес-служба ПАТ «Житомиробленерго» інформувала про наявність боргу від КП «Житомирводоканал» в розмірі 34 млн. 857 тис. грн.

Про те, що за серпень-вересень згідно інформації управління по зв'язках з громадськістю Житомирської міськради борг було зменшено на 5 млн. грн .. прес-служба енергетичної компанії не заявляла.

Отримання субвенції та держбюджету прес-служба мера приписує самому меру Володимиру Дебою, пояснюючи, що це він їздив неодноразово в Київ у Кабмін і піднімав це питання.

У той же час цю «перемогу» собі, а не меру Дебою приписує житомирський губернатор Сергій Рижук. Нагадаємо, ще липні 2012-го він у своїх походах по дворах житомирян вже заявляв, що держсубвенції на погашення боргу отримана в червні 2012-го, і Сергій Миколайович з усіма проблемами «Житомирводоканал» розібрався.

- Ми отримали більше місяця тому від Кабінету міністрів України 31 млн. гривень на погашення всіх заборгованостей міськводоканалу. Ми розчистили всі борги, і відключати воду вам ніхто не буде. Мені теж, вибачте за вираз, противно усвідомлювати, що люди набирають відро води і ставлять в туалеті, вночі немає води. Це триває не роками, а десятиліттями, - говорив у липні 2012-го губернатор Рижук.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!