Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Художні ворота» знову стали окрасою Житомира.
 
22-12-2012, 16:53  Новости Житомира

«Художні ворота» знову стали окрасою Житомира.

 
Багато років площа "Художні ворота", яка в Житомирі ще відома як "Виставка", стояла покинута і забута.
'«Художні


Безгосподарність влади виявлялася у потертих колонах арки, розбитих гранітних бордюрах і побитих старих сходах, відсутністю умов для відпочинку. При цьому, "Виставка", яка розташована в районі автовокзалу на київському напрямку, є однією з візитних карток Житомира.

У цьому році колони нарешті привели в належний вигляд. Мешканці мікрорайону задоволені - приємно бачити відреставровану арку. Кажуть - на цьому зупинятися не треба, слід привести в порядок всю територію.

У свою чергу, мер міста Володимир Дебой обіцяє відродити Виставку як місце сімейного відпочинку житомирян. Реставрація арки стала першим етапом цієї справи. Далі територію Майдану окультурять і створять там центр сімейного відпочинку з безкоштовним Wi-fi.

Якщо плани мера Житомира з благоустрою здійсняться, місто дійсно стане симпатичніше і придатне для культурного відпочинку. Але бажання не завжди здійснюються.

Так, проект реконструкції Замкової гори ще навіть не затверджений, хоча про відновлення колиски Житомира говорили вже майже як про факт, що відбувся. Можливо в наступному році справа зрушиться з місця? Хоча, враховуючи, що бюджет Житомира на 2013-й рік можна характеризувати як "бюджет економії" з фінансуванням інфраструктурних проектів особливо не розженешся.

Мер міста Володимир Дебой планує використовувати кошти бюджету розвитку не на розпорошення, а на впровадження декількох реальних проектів. Один з них - одягнути Михайлівську в бруківку. Можливо, мер Житомира згадає і про реконструкцію Замкової гори, бо це його ініціатива, яку потрібно доводити до кінця.

Крім того, за кошти обласного бюджету планується провести реконструкцію Майдану Корольова.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!