Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі станцію техобслуговування оштрафували на 20 тисяч гривень
 
11-12-2009, 18:46  Новости Житомира

У Житомирі станцію техобслуговування оштрафували на 20 тисяч гривень

 
'У

У Житомирі станцію техобслуговування оштрафували на 20 тисяч гривень



Житомирське відділення АМКУ оштрафувало ТОВ «Опад» (м. Житомир, вул. Ватутіна, 57) на 20 000 грн. за зловживання монопольним становищем на ринку послуг з технічного обслуговування і ремонту автомобілів.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба територіального відділення АМКУ в Житомирській області.

Відділення з'ясувало, що ТОВ «Опад» є уповноваженим дилером на території Житомирської області автомобілів марок Skoda, Mitsubishi, Mazda, Peugeot, Volkswagen, ВАЗ, ГАЗ і здійснює їх продаж і післяпродажне обслуговування в гарантійний та післягарантійний період експлуатації. Переважна більшість споживачів власників автомобілів, які придбали транспортні засоби у даного товариства, здійснюють технічне обслуговування автомобілів в межах Житомирської області на СТО товариства.
Товариство, скориставшись своїм виключним правом обслуговувати автомобілі, встановило економічно необгрунтовану вартість технічного обслуговування автомобілів у період гарантійного строку їх експлуатації по автомобілях марок Mitsubishi, Peugeot, Skoda, і застосувало нормо-години на технічне обслуговування автомобілів марок Mazda, що перевищують встановлені нормативи. Це призвело до завищеної вартості послуг з технічного обслуговування автомобілів у період гарантійного строку їх експлуатації.

«Товариство визнало своє порушення на засіданні адміністративної колегії відділення та зобов'язалося припинити скоєні порушення шляхом розрахунку та встановлення економічно обгрунтованої вартості технічного обслуговування автомобілів по автомобілях
Skoda і Peugeot», - прокоментував Голова відділення АМКУ Олександр Безсмертний.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!