Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Нардеп Олег Черпіцкий про те, коли в Житомирі добудують першу музичну школу
 
4-10-2009, 18:24  Новости Житомира

Нардеп Олег Черпіцкий про те, коли в Житомирі добудують першу музичну школу

 
'Нардеп

Народний депутат від БЮТ Олег Черпіцкий 30 вересня під час прямого ефіру на Житомирському обласному телебаченні рішуче заявив про те, що будівництво дитячої музичної школи №1, по вулиці Михайлівською, 5, буде продовжено вже цього року:

«Я не міг не спробувати реалізувати мрію батьківського колективу, який поводився до мене з проханням допомогти добудувати корпус «Б» першої музичної школи, адже бюджетних коштів міськради вистачило лише на фундамент. Діти туляться, хто як може вже багато років, з власними музичними інструментами, при цьому демонструючи талант і прекрасні здібності.»

За словами Олега Черпіцкого, результату від Мінрегионбуда довелося чекати довго, що адже бажають на здобуття трьох мільйонів гривень для реалізації інвестиційних проектів по Україні було немало.


«Ми перечитували кожну букву і цифру в заявці, щоб не попасти із-за технічних помилок в «чорний список», і у нас вийшло. Згідно розпорядженню Кабміну № 544-р, перша музична школа імені Лятошинського була включена в перелік об'єктів, які фінансуватимуться в 2009 році за рахунок засобів Стабілізаційного фонду (№ 1084 від 26.08.2009), передбачених для реалізації інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку регіонів».

Таким чином, депутат упевнений в успішному відновленні будівельних робіт по будівництву музичної школи вже в найближчому майбутньому.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!