Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » Стихійний громадський туалет в приватному дворі житомирянина!!!
 
12-01-2010, 17:22  ---

Стихійний громадський туалет в приватному дворі житомирянина!!!

 
Житель міста Житомира Дмитро Кононенко просить допомогти вирішити питання самовільно влаштованого туалету під його вікнами.

Кілька років тому, його сім'я придбала будинок за адресою В. Бердичівська, 91а. Але купуючи вони не здогадувалися, що опиняться в полоні невихованості людей та байдужості влади.
'Стихійний

Адже під вікно їхнього будинку цілодобово приходять люди, щоб зробити свої справи.

«Під моїм вікном зробили справжній туалет. Відразу біля нашого будинку стоїть цілодобовий кіоск, де продається пиво на розлив. Тому кожен день десятки разів нам під вікна приходять любителі пива, щоб справити потребу. Все це дуже неприємно пахне, а помилуватися там точно нічим. Ми зверталися і до міської ради і в санітарно-епідеміологічну станцію, але скрізь нам відповіли, що все в межах норми. Люди можуть ходити в туалет, в кафе магазину «Бердичівський». Але туди пускають тільки «своїх», та й працює він не цілодобово».

Справа в тому, що будинок розташований недалеко від зупинки, на якій зупиняються приміські маршрутки і автобуси, що приїхали з міста Бердичева. Тому крім хлопців з пивного кіоску, під вікна будинку справити свої потреби часто приходять і приїжджі бердичівляни.
'Стихійний

Журналісти особисто перевірили, чи пускають в туалет у магазині «Бердичівський». Таки пустили, але з великим побоюванням і озираючись по сторонах, ніби боялися, що це хтось, не дай Бог, помітить.

На прохання розв'язати цю проблему начальник відділу комунальної гігієни міської санітарно-епідеміологічної станції Лариса Зембітьсяка відповіла, що з приводу забруднення прибудинкової території будинку по вулиці В. Бердичівська 91, буде надано припис на адміністрацію ТОВ "Комнерго" щодо усунення недоліків. Але чи допоможе це?


Варто відзначити, що влітку минулого року, після концерту «Віагри» в Дніпропетровську, троє хлопців, котрі справляли нужду під вікнами приватного будинку, опинилися під градом куль від незадоволеного мешканця.
'Стихійний

Тоді 17-річний Віктор отримав поранення руки. Його друзі викликали «швидку». Лікарі повідомили в міліцію. Міліціонери прибули через декілька хвилин, але за цей час месник потрапив ще в двох гостей. У 20-річного Віталія та 19-річного Романа легкі поранення ніг. У госпіталізації вони не потребували. Як з'ясувалося, з травматичного пістолета стріляв 47-річний мешканець квартири, розташованої на першому поверсі.

Міліція звернулася до мерії з вимогою заборонити проведення усіх розважальних заходів на площах і вулицях міста. Лише на стадіонах, де, щонайменше, вбиралень достатньо.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!