Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Будинок поміщиці Коляновської не можуть знести через велику кількість прописаних людей
 
18-09-2012, 14:35  Новости Житомира

Будинок поміщиці Коляновської не можуть знести через велику кількість прописаних людей

 
Напівзруйнований будинок (Будинок поміщиці Коляновської) в Житомирі на вул. Старовільскій, не можуть розібрати через те, що там прописана велика кількість людей.

'Будинок



Про це розповів заступник мера Житомира Микола Боровець.

За його словами, люди, які там прописані, спекулюють і вимагають замість однієї по кілька квартир.

"У будинку на Страровільскій прописано близько 10 людей. Ми вже запропонували їм хороші квартири в різних частинах Житомира. На жаль, люди намагаються спекулювати і вимагають від нас по 3 квартири", - говорить Боровець.

Також заступник мера зазначив, що ця проблема скоро вирішиться, оскільки 70% мешканців аварійного будинку вже погодилися на ті умови, які влада пропонує людям.

Боровець говорить, що точно не може сказати, коли будинок буде розібраний, але обіцяє, що ця проблема незабаром буде вирішена.

У свою чергу мешканці кажуть, що влада квартири давати не хоче, а тільки кімнати в гуртожитку.

- Я Михайло Варсс, працюю шевцем і живу тут, - розповідає він. - Стою в житловій пільговій черзі з 1989 року. Мені скоро 45 років, а окрему квартиру мені все обіцяють. Коли ж я її отримаю? Міськрада мені запропонувала кімнату в гуртожитку, але я хочу нормальну окрему квартиру.

Нагадаємо, відповідно до рішення міського виконкому будинок повинен був бути розібраний до березня 2012 року.

Раніше Житомирський губернатор Сергій Рижук заявляв, що на місці руїн будинку на вулиці Старовільскій в Житомирі нічого будувати не будуть, а зроблять сквер.

«Ми трошки вже розібрали руїни на Старовільскій. Тепер до мене звертаються люди, вони бояться, що ми почнемо там щось будувати. Але у нас грошей немає, а навіть якщо будуть, то будувати там нічого не можна, так як всі навколишні будівлі почнуть сипатися. Там потрібно трохи прибрати, викорчувати великий пень і засадити сквер. Ми звернемося до лісників, а вони нам дадуть і березу, і дуб, і граб, і липу - все, що захочуть самі жителі », - повідомив Сергій Рижук.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!