Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Збройні Сили України продовжують набір контрактників на військову службу
 
20-06-2017, 14:44  Армія

Збройні Сили України продовжують набір контрактників на військову службу

 
Збройні Сили України продовжують набір контрактників на військову службу

З початку року в Житомирській області до військової служби за контрактом залучили понад півтисячі жителів. В обласному військкоматі кажуть, що наші земляки, які пов'язали своє майбутнє зі Збройними Силами України, вже знаходяться в навчальних військових центрах.

Після спеціальної підготовки вони відправляться безпосередньо у військові частини практично всіх родів військ.

"Вимогами під час відбору на військову службу за контрактом є придатність до військової служби за медичними показаннями, фізична підготовленість, психологічна стійкість кандидатів і мотивація до військової служби", - зазначив старший офіцер обласного військового комісаріату В'ячеслав Томашевський.

Відзначимо, що в другому кварталі працівники військкоматів Житомирської області планують залучити до військової служби за контрактом ще 340 наших земляків.

Бажають пов'язати своє майбутнє зі Збройними силами України та укласти контракт з військовим відомством необхідно звернутися з відповідною заявою до військових комісаріатів за місцем реєстрації.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!