Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » КРУ в Житомирській області виявило витрату державних коштів на суму майже півмільйона гривень!!!
 
24-04-2010, 10:03  Бізнес / Суспільство / Політика / Кримінал / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

КРУ в Житомирській області виявило витрату державних коштів на суму майже півмільйона гривень!!!

 
Проведеною КРУ в Житомирській області перевіркою державних закупівель в управлінні освіти і науки Бердичівської міської ради за період з 01.01.2007 р. по 01.09.2009 р. виявлені значні порушення, а саме – оплата за державні кошти вартості товарів без проведення процедури закупівлі на суму 534 , 5 тис. гривень і придбання товарів за державні кошти за ціною вище справедливої ринкової на суму 414 тис. гривень.
'КРУ

Про це Житомир.info повідомила прес-служба КРУ в Житомирській області.

Зокрема, в порушення ст.2 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти», п. 5 Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, управління освіти протягом 2007, 2008 та січня – лютого 2009 років здійснювало закупівлю продуктів харчування без проведення процедури закупівлі на загальну суму 534,5 тис. гривень.
'КРУ

Крім того, протягом 2007 - 2009 років управління здійснило закупівлю продуктів харчування за цінами, що перевищують середній рівень цін, які склалися в торговельній мережі міста, а також у виробників, розташованих на території Житомирської області. Це призвело до втрат фінансових і матеріальних ресурсів через прийняття неефективних управлінських дій в результаті придбання товарів за державні кошти за ціною вище, ніж справедлива ринкова, на суму 414 тис. гривень.

За порушення законодавства при здійсненні закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти на колишнього начальника управління – голову тендерного комітету та колишнього виконуючого обов'язки начальника управління – голову тендерного комітету складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст.164-14 КУпАП.
'КРУ

Про результати ревізії поінформовано органи прокуратури.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!