Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські селяни отримають по 5000 грн. на придбання доїльних апаратів
 
23-02-2011, 22:55  Господарство

Житомирські селяни отримають по 5000 грн. на придбання доїльних апаратів

 
У Житомирській області 2617 особистих селянських господарств отримають кошти з держбюджету на закупівлю нових доїльних апаратів.

'Житомирські



Про це повідомляє головне управління агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації.

Відзначається, що мова йде про всі особисті селянські господарства Житомирщини, які мають 3 і більше корів.

Кошти на це виділять відповідно до постанови Кабміну, що регламентує розміри виплат, спрямованих на держпідтримку тваринницької галузі на 2011 рік.

Цей документ передбачає виплату фізособам на закупівлю нової установки індивідуального доїльного апарату вітчизняного виробництва в сумі 5000 грн. за один апарат.


Нагадаємо, що в Житомирській області прийнята програма стимулювання тваринництва, згідно з якою господарству, що містить п'ять і більше голів ВРХ влада з початку літа 2010 року дарує доїльні апарати. Таке рішення було прийнято на сесії Житомирської обласної ради.

Нею внесено ряд змін до комплексної Програми розвитку молочного тваринництва регіону до 2015 року, а також Програми розвитку особистих селянських господарств на 2007 - 2010 роки. Конкретизовані деякі пункти названих програм.

Закупівлю доїльних апаратів здійснюють для того, щоб стимулювати селян, щоб вони тримали багато корів в особистих господарствах.
За матеріалами: Уніан

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!