Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі податкова провела обшуки в ході операції «Конверт»!!!
 
24-04-2010, 22:09  Бізнес / Суспільство / Кримінал / Випадки / Господарство / Економіка

У Житомирі податкова провела обшуки в ході операції «Конверт»!!!

 
У Житомирі напередодні вихідних поширилися чутки, що на одному з підприємств, яке виробляє кондитерські вироби, працюють силовики, за іншою версією – на підприємстві з'явилися рейдери.
'У

Як повідомили Житомир.info в прес-службі податкової міліції, в ході проведення операції «Конверт», спрямованої на детінізацію доходів, відносин у сфері зайнятості населення та виявлення фактів виплати зарплат у конвертах, слідчим відділом управління податкової міліції Державної податкової інспекції в Житомирській області порушено кримінальну справу за ст 212 -1 КК України за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах посадовими особами одного з великих кондитерських підприємств міста Житомира.
'У

На даний час триває слідство, в рамках якого проведено 7 обшуків за місцем проживання фігурантів справи і місць реєстрації офісних приміщень. Згідно ст 115 КПК України затримано директора даного підприємства.
'У

Як стало відомо, з неофіційних джерел в податковій міліції, в результаті функціонування незаконної схеми розрахунків з працівниками, метою якої була несплата внесків до пенсійного фонду, державна казна за досить короткий період недоотримала близько 4 мільйонів гривень.
'У

Працівники підприємства завдяки такій схемі, в майбутньому втрачали можливість отримання відповідного пенсійного забезпечення, оскільки підприємство платило внески до пенсійного фонду лише з мінімального розміру зарплати. В цей же час підприємство «економило» величезні кошти. Люди, отримуючи більшу зарплату, в майбутньому могли розраховувати лише на отримання мінімальної пенсії по старості.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!