Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Квіткарям дозволено торгувати на вулиці Московській до 9 травня!!!
 
27-04-2010, 11:44  Бізнес / Культура / Суспільство / Політика / Влада / Випадки / Відпочинок / Господарство / Економіка

Квіткарям дозволено торгувати на вулиці Московській до 9 травня!!!

 
Незважаючи на всі спроби міської влади очистити вулицю Московську від торговців квітами, останні не збираються залишати свої місця і налаштовані боротися до кінця.

Як стало відомо, торговці, в крайньому випадку, готові пікетувати мерію або навіть перекрити рух у центрі міста. Поки ж вони спробували шукати захисту у новопризначеного губернатора області.
'Квіткарям

Делегація квіткарів минулого тижня побувала на спільному прийомі громадян, який вели Віра Шелудченко та Сергій Рижук. Губернатор пообіцяв розібратися в ситуації і знайти такі варіанти вирішення проблеми, які задовольнили б усіх.

Вчора в понеділок, 26 квітня, губернатор і мер зустрілися з квіткарями безпосередньо на їхніх робочих місцях на вулиці Московській, щоб ще раз вивчити ситуацію. Сергій Рижук знову запевнив квіткарів, що вихід буде знайдено, але на це потрібен час. Тому було вирішено, що квіткарів не чіпатимуть до 9 травня.
'Квіткарям

Нагадаємо, що згідно з раніше висунутого ультиматуму міської ради, почати виселення повинні були вже сьогодні 27 квітня.

Фактично, ця відстрочка – єдиний конкретний результат зустрічі. Ніяких конкретних рішень і обіцянок губернатор більше не дав, а міський голова взагалі намагалася не втручатися в розмову. Позиція Віри Тимофіївни не змінилася, але псувати відносини з губернатором, судячи з усього, вона не бажає.
'Квіткарям

На завершення зустрічі для гостей влаштували екскурсію по Житньому ринку. Губернатор і мер спробували пошукати місце, де могли б притулитися квітникарі. Але знову ж таки безрезультатно, все зайнято і навряд чи хтось захоче віддавати свої місця. Тому поки все залишається як є до середини травня.

Одне можна сказати напевно, торгувати у тих жахливих умовах, які зараз є на вулиці Московській, не дозволить ніхто. Або квітникарям знайдуть нове місце і виселять, або ж дозволять таки реконструювати старе місце.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!