Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська міліція шукає тих, хто продає сигарети і алкоголь неповнолітнім!!!
 
28-04-2010, 15:18  Бізнес / Культура / Суспільство / Кримінал / Влада / Випадки / Відпочинок

Житомирська міліція шукає тих, хто продає сигарети і алкоголь неповнолітнім!!!

 
'Житомирська

Як результат, під час останнього такого відпрацювання на території Житомирської області до органів внутрішніх справ доставлено 277 підлітків, 49 з них за вчинення злочинів, 202 за вчинення адміністративних правопорушень, 21 за дрібне хуліганство, за вживання алкоголю – 125, і один за зберігання наркотичних засобів.

Дорослий контингент, котрий втягує неповнолітніх у протиправну діяльність, а також батьки, які не виконують своїх обов'язків по вихованню дітей – також не залишилися без уваги правоохоронців. Під час операції «Канікули» до адміністративної відповідальності за такі дії притягнуто 124 громадян, ще 21 дорослий буде відповідати за доведення підлітків до стану алкогольного сп'яніння.
'Житомирська

Міліціонери провели ряд заходів, спрямованих на виявлення та документування фактів продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів. Зокрема, згідно зі ст. 156 КУпАП зафіксовано 63 факти правопорушень суб'єктами господарювання, які займалися реалізацією неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Відзначимо, що чинне законодавство (Закон України Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів) передбачає анулювання ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами і алкоголем для тих підприємців, які будуть реалізовувати ці товари неповнолітнім.
'Житомирська

Житомирською міліцією було виявлено 41 такий факт. Матеріали перевірок за виявленими порушеннями правил торгівлі направлені в податкову службу. Отже, результати проведеної операції ще раз доводять, що жорсткий контроль за дозвіллям дітей не шкодить їм, а допомагає уникнути багатьох проблем у відносинах із Законом.

Зараз по шкільній програмі триває остання навчальна чверть, у студентів – останній семестр, а далі – жарке літо, найвеселіша дитяча пора. Разом з настанням тривалих літніх канікул перед батьками постане питання: чим зайняти дитину на цей період. Начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Борис Васькевич радить подбати про це вже сьогодні, особливу увагу звернути на оточення, в якому знаходиться ваша дитина, поцікавитися колом її друзів та інтересів.
'Житомирська

Пам'ятайте, що міліція покликана оберігати молодь від скоєння правопорушень та злочинів, однак виховання дитини – прямий обов'язок батьків.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!