Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ситуація з виробництвом хліба вЖитомирі залишається проблемною
 
30-04-2010, 10:33  Бізнес / Суспільство / Влада / Випадки / Господарство

Ситуація з виробництвом хліба вЖитомирі залишається проблемною

 
« - Сьогодні чіткої інформації ми не маємо якраз від керівництва, від власників ЗАТ «Золотий коровай» щодо перспектив відновлення виробництва на хлібозаводі № 2».
'Ситуація

Нещодавно призначений директор підприємства Володимир Харківський стверджує, що «Золотий коровай» здавати позиції не збирається.

« - Так, дійсно, на сьогоднішній день два майданчики закриті. Це власника не влаштовує. Закриваючи другий завод, ми з робітників нікого не скоротили, маючи перспективу розвитку підприємства, перспективу відновлення роботи другого заводу. Про перший поки ми не говоримо», - розповідає Володимир Харківський.
'Ситуація

Сьогодні «Золотий коровай» має на меті відновити мережу фірмової торгівлі. Міська влада в особі заступника мера офіційно не заперечує.

« - Якщо є власне приміщення у ЗАТ «Золотий коровай», будь ласка, взагалі тут питань немає, подаються документи в дозвільний офіс і питання може бути вирішене буквально за один день. А якщо додаткове приміщення, ви розумієте, що все, що є у комунальній власності, згідно з чинним законодавством передається в оренду через конкурс – зауважує Іван Заінчківський. І додає – ще можна скористатися малими архітектурними формами і продавати хліб на освічених владою соціальних майданчиках».
'Ситуація

Нагадаємо, у квітні 2008 року, співвласник компанії "Хлібодар" Борис Шестопалов став єдиним власником найбільшого виробника хліба та хлібобулочних виробів у Житомирі та області – підприємства "Золотий коровай". Тоді підприємець викупив 50% акцій "Золотого короваю" у власника "Придніпровської аграрної групи" Костянтина Паршина.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!