Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бензин в може подорожчати до 9 грн./літр
 
30-04-2010, 11:58  Бізнес / Суспільство / Політика / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

Бензин в може подорожчати до 9 грн./літр

 
В Україні дорожчає бензин. На деяких заправках за останні дні він виріс у ціні на 4-5 копійок, тепер літр імпортного А-95 коштує на деяких АЗС Житомира 8,25 грн./літр, український дешевше на 30-40 коп.
'Бензин

Експерти прогнозують: якщо Рада прийме підвищення акцизного збору з нинішніх 110 до 172 євро за тонну, то бензин вже до кінця травня-початку червня подорожчає за рахунок акцизу на 60 копійок, тобто літр А-95 коштуватиме 8,90 грн./літр, а в Житомирі, де ціни навесні і влітку вище середньоукраїнських на 2-3%, він може перевищити 9 грн./літр.

Експерти кажуть, що зростання цін не уникнути.
'Бензин

«Якщо припустити, що нові акцизи введуть з середини травня, бензин подорожчає через місяць, - прогнозує директор консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн. - За такий період на ринку відбудеться заміна запасів палива з колишнім акцизом – на бензин із збільшеним податком».
'Бензин

«Ціна пального в пасажирських перевезеннях – до 30% вартості квитка, і якщо бензин дорожчає на 60 коп., то кілометр проїзду – на 20 коп., а вантажних перевезень – на 2-5% в залежності від ціни товару», - підрахував аналітик МЦПД Олександр Жолудь.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!