Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Середня зарплата в Житомирській області – 1 606 гривень
 
2-05-2010, 00:46  Бізнес / Суспільство / Влада / Економіка

Середня зарплата в Житомирській області – 1 606 гривень

 
Головне управління статистики в Житомирській області підбило підсумки, по оплаті праці та появі боргу з виплати заробітної плати за перший квартал 2010 року.
'Середня

Про це повідомила прес-служба управління статистики.

Якщо в березні середня зарплата штатних працівників підприємств в Житомирській області зросла на 6 відсотків щодо попереднього місяця, то за цим показником область посіла лише 22 місце в Україні.
'Середня

«- Середня зарплата зафіксована на рівні 1 606 гривень, у той час як в цілому по Україні вона становить 2 109 гривень», - розповідає головний спеціаліст відділу соціально-трудових відносин Світлана Шиманська.
'Середня

Співробітники промислових підприємств Житомирської області отримали заробітну плату на 10 відсотків більше середньо обласного рівня. У будівельних організаціях – на чверть менше. Лідерами в оплаті праці були працівники фінансових установ, які заробляли в середньому 2 700 гривень, проте це майже на 40 відсотків менше, ніж їхні колеги в цілому по Україні.
'Середня

Загальна сума заборгованості із заробітної плати в Житомирському регіоні на 1 квітня становила 57 мільйонів гривень. У порівнянні з початком року ця сума збільшилася на 13 відсотків. Причому 47 мільйонів гривень боргу утворилося на економічно активних підприємствах. Щоправда, дві третини цієї заборгованості утворилася ще в 2009 і за попередні роки.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!