Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Держгірпромнагляд забракував колесо огляду та ще 7 атракціонів
 
7-05-2010, 10:27  Бізнес / Культура / Суспільство / Влада / Випадки / Відпочинок

Держгірпромнагляд забракував колесо огляду та ще 7 атракціонів

 
Типові порушення, відзначають інспектори з техніки безпеки, полягають по-перше в тому, що не демонтовані атракціони, які вже не експлуатуються, можуть становити потенційну небезпеку для відвідувачів. Подібна ситуація, наприклад, спостерігається у парку культури міста Новоград-Волинського.
'Держгірпромнагляд

«Колесо огляду там не експлуатується з 2006 року у зв'язку з незадовільним технічним станом», - говорить головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві та енергетиці Олександр Оксанич.
'Держгірпромнагляд

«Є тріщини в металоконструкціях, технічна діагностика не проводилася, термін експлуатації давно вийшов. Вирішення питання по цьому об'єкту, так би мовити, «зависло». На те, щоб цей атракціон почав експлуатуватися, потрібно мінімум 120 000 гривень. Ми питання ставимо так: якщо колесо огляду не експлуатується, то його потрібно демонтувати. Адже в будь-який момент може статися форс-мажор: навіть сильний порив вітру може привести до його руйнування та трагедії».
'Держгірпромнагляд

Згідно зі звітом управління Держгірпромнагляду у Житомирській області, інформація про аварії та нещасні випадки на атракціонах протягом 2008 - 2010 років відсутня.

Зараз в області експлуатацією атракціонної техніки займаються 5 підприємств. З них 2 – комунальної власності, решта – приватні структури.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!