Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 40 років потрібно середньостатистичному житомирянину, щоб заощадити на однокімнатне житло.
 
22-02-2013, 20:11  Економіка

40 років потрібно середньостатистичному житомирянину, щоб заощадити на однокімнатне житло.

 
Не секрет, що досягнуті рівень і якість життя населення будь-якої країни обумовлений перш за все її економічним розвитком. З огляду на економічні реалії України, це питання не те що актуальне, а навіть болюче, адже в таких умовах потрібно не лише вижити, а й зуміти заощадити на «дах над головою».


'40



За інформацією Незалежної асоціації банків України, в середньому житомирянин може заощадити за місяць не більше, ніж 480 грн. Враховуючи це, аналітики найбільшого в Україні порталу безкоштовних оголошень Slando, стверджують, що на власне житло прийдеться працювати аж 40 років. За даними порталу, середня вартість квартир, що продаються в Житомирі, станом на лютий цього року складає:

1. Однокімнатна - $ 27698, при вартості кв. метра $ 842;
2. Двокімнатна - $ 41363, при вартості кв. метра $ 839;
3. Трикімнатна - $ 48493, при вартості кв. метра $ 737.

Трохи швидше придбати власний куток зможуть жителі Луганської, Сумської та Івано-Франківської областей. Для цього їм прийдеться відкладати кошти не 40, а 30 років. А найдорожче житло пропонує Київ, Одеса та Крим.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!