Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Антимонопольний комітет в Житомирі озвучив «правила гри» для бізнесу
 
15-05-2010, 18:17  Бізнес / Суспільство / Політика / Кримінал / Влада / Господарство / Економіка

Антимонопольний комітет в Житомирі озвучив «правила гри» для бізнесу

 
Відповідно до частини 4 статті 20 Закону України "Про Антимонопольний комітет України" та Положення про порядок погодження з органами Антимонопольного комітету України рішень органів державної влади, органів адміністративно-господарського управління та контролю, органів місцевого самоврядування щодо демонополізації економіки, розвитку конкуренції та антимонопольного регулювання,

органи місцевого самоврядування зобов'язані погоджувати з Антимонопольним комітетом України, його територіальними відділеннями проекти нормативно-правових актів та інших рішень, які можуть вплинути на конкуренцію,
'Антимонопольний

зокрема, в питаннях створення суб'єктів господарювання, встановлення і зміни правил їх поведінки на ринку, або такі, які можуть призвести до недопущення, усунення, обмеження чи спотворення конкуренції на відповідних ринках.

Цю норму закону роз'яснила прес-служба Житомирського обласного територіального відділення антимонопольного комітету України.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!