Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області поновиться виплата одноразової допомоги по безробіттю
 
19-05-2010, 20:27  Бізнес / Суспільство / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

У Житомирській області поновиться виплата одноразової допомоги по безробіттю

 
Після дворічної перерви в Житомирській області поновлюються одноразові виплати допомоги по безробіттю для зайняття підприємницькою діяльністю.

Про це повідомив Житомирський обласному центрі зайнятості.
'У

На даний момент йде підготовка до відновлення виплат, і вже скоро можна буде говорити про конкретні суми, які будуть виділені на ці виплати.

Як повідомила начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню обласного центру зайнятості Людмила Лось, застраховані громадяни, тобто ті, які вже працювали і сплачували внески до Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, мають право на одержання допомоги протягом 360 календарних днів.
'У

Якщо людині не підібрали роботу, і вона вирішила розпочати власну справу, служба зайнятості має законне право виплатити цю допомогу за весь період одноразово.

Щоб повідомити безробітним громадянам про відновлення виплат, у центрах зайнятості з травня почали проводити спеціальні інформаційні семінари. Працюють курси, на яких безробітні знайомляться з основами малого бізнесу.
'У

На сьогоднішній день виявили бажання відкрити власну справу близько 250 клієнтів служби зайнятості. Грошова виплата може скласти від 5 до 16 000 гривень.

Раніше одноразова допомога виплачували в середньому одній тисячі безробітних на рік.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!