Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Безробітні Житомирщини одержуватимуть 16 000 на відкриття власної справи
 
4-06-2010, 23:22  Культура / Суспільство / Влада / Господарство / Економіка

Безробітні Житомирщини одержуватимуть 16 000 на відкриття власної справи

 
1 375 000 гривень виділено Житомирській області для виплат одночасної допомоги безробітним для відкриття власної справи і початку роботи.
'Безробітні

Мова йде про виплату всієї суми належної допомоги з безробіття за один раз, якщо безробітний виявив бажання зайнятися підприємництвом, пройшов відповідне навчання і захистив бізнес-план.

Надання цієї послуги відновлено службою зайнятості після річної перерви, пов'язаної з кризою.

«Розмір виплати розраховується від мінімальної виплати 500 гривень на місяць, а максимально – це середній розмір заробітної плати, яка складається в області за минулий місяць.
'Безробітні

На сьогоднішній день це трохи більше 1 600 гривень. Якщо взяти, наприклад, 10 місяців, виходить безробітний може отримати по максимуму 15-16 тисяч.

По мінімуму – це 5-6 тисяч» - розповіла Людмила Лось, начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню Житомирського обласного центру зайнятості.

У службі зайнятості розуміють, що практично розпочати підприємницьку діяльність за такі гроші неможливо. І сподіваються, що тема отримає розвиток.

«Це складне питання і воно буде починатися, мабуть, з нуля. Треба буде щось придумувати, напевно, в цю допомогу надавати кредити, якась застава має бути з боку служби зайнятості, якщо до цього питання підходити серйозно» - так вважає директор Житомирського центру зайнятості Ігор Іщенко.
'Безробітні

За попередніми розрахунками, єдину допомогу для відкриття власної справи в Житомирській області цього року можуть отримати не менше 250 безробітних.

Але це не остаточна цифра. Людмила Лось запевнила, що можуть бути виділені додаткові кошти.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!