Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Перевірка роботи розважальних закладів триває!!!
 
24-12-2009, 13:00  Бізнес / Суспільство / Кримінал

Перевірка роботи розважальних закладів триває!!!

 
'Перевірка

У Житомирській області міліція виявила 35 «гральних» Інтернет-клубів.

Після вступу в силу Закону "Про заборону грального бізнесу в Україні" в деяких місцях, де були ігрові зали, зараз працюють такі собі Інтернет-клуби та інтерактивні клуби. Там пропонують зіграти в азартну гру через мережу «всесвітньої павутини». Житомирська область - не виняток. Однак цей вид діяльності перебуває в полі зору правоохоронців.

Управлінням Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України в Житомирській області з метою попередження, документування та викриття злочинів у сфері грального бізнесу систематично проводять заходи з протидії таких правопорушень. Найбільш поширеними незаконними діями даного напрямку є порушення порядку заняття підприємницькою діяльністю (без отримання відповідних ліцензій та патентів). Всього викрито 35 фактів таких протиправних дій. Нерідко такі «заробітки» закінчуються порушенням кримінальної справи.

Також в Житомирській області за матеріалами УДСБЕЗ за ознаками злочину, передбаченого ст. 203 Кримінального Кодексу України (Заняття забороненими видами господарської діяльності), порушено 4 кримінальні справи.

Щодо осіб, які ігнорують законодавство та надають послуги у сфері грального бізнесу, за результатами перевірок складено 31 адміністративний протокол. У ході заходів, проведених співробітниками міліції, вилучено 36 одиниць грального обладнання.

'Перевірка

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!