Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бельгійська компанія має намір інвестувати 10 млн євро в будівництво заводу в Житомирській обл.
 
8-04-2010, 19:38  Економіка

Бельгійська компанія має намір інвестувати 10 млн євро в будівництво заводу в Житомирській обл.

 
Бельгійська компанія має намір інвестувати 10 млн євро в будівництво заводу в Житомирській обл.
'Бельгійська

Компанія Joskin SA збирається побудувати сучасний комплекс з виробництва навісного обладнання для с/г техніки, повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

Голова облдержадміністрації Сергій Рижук і Віктор Жоскена - генеральний директор бельгійської компанії, провели першу робочу зустріч з питання можливої реалізації проекту і будівництва заводу на території Житомирської обл.

З метою пошуку ділянки для будівництва заводу в головне управління економіки облдержадміністрації бельгійська компанія Joskin SA звернулася 20 січня 2010 року. Орієнтовна вартість проекту близько 10 млн. євро.

Потенційному інвестору було запропоновано перелік об'єктів під будівництво заводу. Попередньо компанією Joskin SA було обрано земельну ділянку з будівлями фарфорового заводу (пгт.Городниця, Новоград-Волинського району) та приміщення діючого підприємства, що спеціалізується на виробництві сільськогосподарської техніки (м. Новоград-Волинський).

У ході бесіди керівник області запропонував інвесторам переглянути ще два об'єкти, що знаходяться на території Житомира.

За попередніми даними, сторони зустрінуться через місяць для підписання протоколу про наміри.
За матеріалами РБК Україна.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!