Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » М.Присяжнюк за введення соціальних карток.
 
8-06-2010, 16:39  Економіка

М.Присяжнюк за введення соціальних карток.

 
Мінімальні ціни не повинні забезпечуватися за рахунок сільгоспвиробника - М. Присяжнюк


'М.Присяжнюк


Міністр агрополітики Микола Присяжнюк вважає забезпечення мінімальних цін за рахунок сільгоспвиробника не зовсім справедливим, зважаючи на ринкові відносини. Про це він заявив на прес-конференції в Житомирі.

"Вважаю, що це не зовсім справедливо, що за рахунок сільгоспвиробника сьогодні намагаються забезпечити мінімальні ціни на продукти харчування. Адже вони мінімальні виходять для всіх - і для забезпечених, і для незабезпечених, і для соціально незахищених", - зазначив міністр. Цим він пояснює свою пропозицію щодо введення соціальних карток.

М. Присяжнюк переконаний: якби ці картки працювали, то вони б дали можливість забезпечити кошти на різні пільги для соціально незахищених верств населення, в тому числі і на мінімальну розрахунково, біологічно необхідну кількість продуктів харчування. При цьому член уряду підкреслив, що це не продуктові, а соціальні картки. За його словами, нині Кабмін розглядає питання щодо механізму і можливості впровадження соціальних карток.

За матеріалами УКРІНФОРМ.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!