Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Директор Житомиртеплокомуненерго звинувачений у розтраті грошей і звільнений з посади
 
18-08-2010, 15:49  Економіка

Директор Житомиртеплокомуненерго звинувачений у розтраті грошей і звільнений з посади

 
Директор комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Сергій Кондратюк звільнений за невиконання умов контракту.

0



Про це на брифінгу, повідомила міський голова Віра Шелудченко.

- За невиконання пункту про проплату за газ, невиконання графіка погашення заборгованості за газ. Ви знаєте, що ми увійшли в опалювальний сезон новим комунальним підприємством, без боргів, а вийшли з нього з 43 відсотками проплати за газ і 56 мільйонами боргу. Графіка не дотримувалися, скоро опалювальний сезон, а керівництво підприємства сьогодні не робить ніяких рухів у цьому напрямку, - каже мер міста.

Очолить підприємство Володимир Рогожин, якому Шелудченко дала досить втішну характеристику.

- Він фахівець, він працював у теплоенергетиці, він був у Києві, в Донецькій області працював на теплокомуненерго. Він навіть раніше жив у Житомирі, його фірма «Олвіта-буд» два роки тому будувала в Житомирі житло. Я його знаю давно і коли я попрацювала в МінЖКГ, його там знають і підтвердили мою думку про те, щоб взяти його на посаду, - говорить Шелудченко.

За словами Віри Шелудченко, план дій, як вилізти з боргової ями, вже опрацьовується і незабаром має бути представлений.

Крім того, до прокуратури направлено лист про перевірку законності проведення господарської діяльності попереднього керівництва підприємства. Аудит, проведений департаментом бюджету і фінансів, виявив численні порушення.

- За півроку роботи підприємства за газ було сплачено 61 мільйон гривень і 31 млн на інші різні потреби, не рахуючи зарплат, - повідомила журналістам Шелудченко.



Працівники «Житомиртеплокомуненерго» вийдуть на мітинг

Сьогодні, 18 серпня о 10:00 біля будівлі міськради за адресою площа Корольова 4 / 2 відбудеться мітинг працівників «Житомиртеплокомуненерго».


Приводом для мітингу є розпорядження мера Житомира Віри Шелудченко про звільнення директора комунального підприємства Сергія Кондратюка та послідувавше за цим розпорядженням захоплення центрального офісу підприємства.

На думку працівників підприємства, дані дії міської влади, можливо, є незаконними. Працівники підприємства припускають, що дії міської влади є політичним замовленням і не мають відношення до господарсько-економічної діяльності підприємства.
За матерыалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!