Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області за 2 тижні віддали 20 млн.грн. боргів із зарплати
 
27-08-2010, 19:46  Економіка

У Житомирській області за 2 тижні віддали 20 млн.грн. боргів із зарплати

 
Перший заступник голови Житомирської ОДА Микола Олещенко сьогодні, 27 серпня 2010 року, на засіданні Житомирської обласної державної адміністрації (ОДА) з питань заборгованості із зарплати та соціальних виплат розповів, що за останні два тижні підприємства Житомирської області погасили 20 млн. грн. заборгованості по заробітній платі. Про це повідомляє УНІАН.

У Житомирській області за 2 тижні віддали 20 млн.грн. боргів із зарплати



При цьому М. Олещенко зазначив, що не в кожному районі докладають всіх зусиль, щоб вчасно розрахуватися з людьми. "Якщо в цілому область скоротила розмір заборгованості майже на третину, то в окремих її районах ситуація не така обнадійлива", - сказав він.

Заступник голови Житомирської ОДА нагадав керівникам підприємств, які мають найбільші борги по заробітній платі, про відповідне вимогу Президента ліквідувати заборгованості на третину до вересня цього року. "Органами прокуратури з початку року порушено вже 7 кримінальних справ відносно керівників найбільших підприємств-боржників", - сказав перший заступник голови Житомирської ОДА.

За його словами, загальна сума боргу в Житомирській області станом на 20 серпня становила трохи більше 43 млн. грн.

Нагадаємо, в цілому по Україні сума загальної заборгованості із зарплати на 1 серпня 2010 склала 1 млрд. 550 млн. 53 тис.грн.



За матеріалами biz.liga.net

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!