Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області знову запрацюють чотири цукрові заводи
 
9-09-2010, 11:48  Економіка

У Житомирській області знову запрацюють чотири цукрові заводи

 
У Житомирській області через два тижні запрацюють чотири цукрові заводи. Про це повідомив заступник голови Житомирської облдержадміністрації з аграрних питань Микола Дейсан.

0



За його словами, вже повністю готові до роботи Андрушський, Андрушівський, Червонськой цукрові заводи й цукровий завод ім. Цюрупи.

Також Дейсан розповів про сировину для заводів області. «Погодні умови внесли свої корективи в урожай цукрового буряка в регіоні, проте, за прогнозами, сировини для заводів регіону вистачить і вони будуть працювати через два тижні», - сказав він.

Заступник голови Житомирської ОДА нагадав, що, незважаючи на вжиті владою області заходи, відновити роботу Іванопольского цукрового заводу не вдалося.

«Іванопольский цукровий завод, на жаль, вже ніколи не буде працювати», - сказав М. Дейсан, не вдаючись у подробиці про причини зупинки заводу.

Відзначимо, завод був зупинений кілька років тому з ряду причин - через відсутність ринку збуту продукції, неврегульованості питання захисту вітчизняного виробника і т.п.


Нагадаємо, за підсумками сезону 2009 року в Житомирській області було зібрано 197 тис. тон буряка на площі 10,6 тис. га при середній врожайності 186 ц / га.

З початку поточного року в регіоні вироблено 18,1 тис. тон цукру, що на 37% більше аналогічного торішнього показника.

За матеріалами «Журнал Житомира».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!