Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Українські мігранти отримали можливість купити житло в Канаді
 
13-01-2011, 10:05  Економіка

Українські мігранти отримали можливість купити житло в Канаді

 
Ціни на ринку нерухомості Канади в минулому році на тлі іпотечних проблем у США просіли на 10-15% по відношенню до 2009-го. Скоротився і обсяг угод з нерухомістю - на 7%.

0



«Ціни впали, не дивлячись на прикуту до країни увагу всього світу через проведення зимової Олімпіади у Ванкувері», - говорить президент і власник канадської Whistler Real Estate Company Патрік Келлі. «Якби не Олімпіада, угод було б зовсім мало», - вважають інші канадські ріелтори.

За даними Whistler Real Estate Company, середня вартість кондомініуму в Канаді в даний час складає 385 тис. канадських доларів (387 тис. доларів США), таунхауса - 800 тис. (805 тис. доларів США). Середня вартість будинків на одну родину, на частку яких припадає приблизно 35% ринку нерухомості Канади, складає близько 1,5 млн канадських доларів (1,51 доларів США).

На 65-70% покупцями інвестиційно привабливої нерухомості є самі канадці, а 30-35% - іноземці, переважна більшість з яких - це громадяни США. За час кризи інтерес до нерухомості в Канаді стали проявляти приватні інвестори з Азії, Австралії і Великобританії.
За матеріалами : SV-Development

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!