Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кабмін встановить рівень зарплати для кожного
 
23-02-2011, 22:56  Економіка

Кабмін встановить рівень зарплати для кожного

 
А то 120 000 керівників підприємств платять собі «мінімалку»

Кабмін встановить рівень зарплати для кожного



Уряд продовжує збирати інформацію з приводу легалізації зарплат в Україні, оскільки якогось системного документа, який можна було б взяти за основу, поки немає. Про це повідомив сьогодні після засідання Кабінету міністрів віце-прем'єр, міністр соціального розвитку Сергій Тігіпко, передає ІА «НАШ ПРОДУКТ».

Він зазначив, що уряд буде проводити серйозну інформаційну кампанію з роз'яснення населенню своїх ініціатив у легалізації ринку праці, лібералізацію самого ринку, а також посилить відповідальність за порушення законодавства.

«Це не тільки проблема того, що ми не платимо внески до Пенсійного фонду, але практично ми тримаємо людей в якомусь рабському положенні, коли вони не мають ніякої соціальної захищеності, трудових відносин. Вони фактично безправні », - підкреслив Тігіпко.

Для легалізації ринку праці, за його словами, не обійтися без введення індикативних зарплат, оскільки сьогодні 120 тисяч керівників підприємств нараховують собі заробітну плату в розмірі 750 гривень. «Однозначно це не відповідає їх реальним доходам, однозначно це зменшує відрахування у всі соціальні фонди», - сказав віце-прем'єр.


Відзначимо, що індикативна зарплата представляє собою суму мінімальної зарплати, помноженої на конкретний коефіцієнт для кожної посади. Яким чином буде визначатися індикативна зарплата в Україну, поки невідомо.

Світлана Сугак

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!