Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Населення стало менше відкривати депозитів у гривні та більше в доларах
 
29-03-2011, 16:25  Економіка

Населення стало менше відкривати депозитів у гривні та більше в доларах

 
У лютому 2011 року в банках України скоротилися темпи зростання нових вкладів у гривні і збільшилися в доларах США. Про це повідомляє статистика Національного банку.

0



У лютому населення України відкрило нових депозитів у гривні на суму 16,2 млрд., що на 1,1 млрд. менше, ніж у січні. При цьому нових вкладів у доларах у лютому було розміщено на 14,2 млрд. (у гривневому еквіваленті), що на 0,7 млрд. більше, ніж місяцем раніше. Темпи зростання нових депозитів у євро другий місяць залишаються незмінними - 4 млрд. (у гривневому еквіваленті).

Також вкладники стали переорієнтуватися на депозити до запитання. У лютому населення відкрило нових вкладів з правом вільного зняття на 6,4 млрд., тоді як у січні - на 6 млрд. грн. Сума нових довгострокових вкладів, навпаки, скоротилася до 9,6 млрд. у лютому, з 10,4 млрд. грн. в січні.

Всього, на 1 березня 2011 населенням Україні розміщено на депозитах 285,4 млрд. грн., що на 31,4% більше, ніж на початок березня минулого року.

За матеріалами Prostobank.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!