Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Криму овочі подешевшали майже в два рази
 
21-08-2011, 20:50  Економіка

У Криму овочі подешевшали майже в два рази

 
У Криму в липні ціни на овочі знизилися на 37,8% (по Україні - на 32,6%), у тому числі на капусту - на 62,2%, картопля - на 44%, цибуля - на 40,5%, морква - на 21,2%. Про це повідомили в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі Криму.

У Криму овочі подешевшали майже в два рази



Як відзначили у відомстві, це стало можливим завдяки спільній роботі уряду Криму, місцевих органів виконавчої влади та сільгоспвиробників автономії з реалізації заходів, спрямованих на стабілізацію цінової ситуації на споживчому ринку АРК.

У серпні продовжується зниження роздрібних цін на овочі, яке зареєстровано в таких розмірах: на помідори закритого і відкритого ґрунту (на 74% і 63% відповідно), буряк (51%), картопля (45%), морква (44%), ріпчаста цибуля (43%), білокачанна капуста (24%), кабачки, баклажани (19%), перець (17%), пише РБК-Україна.

Як відзначили в міністерстві, проведення ярмаркових заходів в містах і районах дозволило стабілізувати ситуацію в цьому сегменті ринку в цілому по регіону. Зокрема, за 7 місяців поточного року було проведено в 2,5 рази більше (1784) ярмарків і розширених продажів сільгосппродукції, ніж за аналогічний період 2010 року.

При цому, вартість основного продуктового набору на чорноморському узбережжі України в поточному курортному сезоні вище, ніж аналогічні ціни в столиці України Києві.

Середні ціни на більшість продуктів харчування на південному березі Криму і в Одесі цього літа вже перевищує столичні, які раніше вважалися найвищими в країні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!