Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За невиплату зарплат обіцяють позбавляти ліцензій
 
9-11-2011, 11:52  Економіка

За невиплату зарплат обіцяють позбавляти ліцензій

 
Забирати ліцензії у роботодавців, які не платять підлеглим зарплату, - пообіцяв перший заступник голови Житомирської ОДА Микола Олещенко.

'За



Про це він попередив керівників підприємств, що є рекордсменами по зарплатних боргах.

«Візьмемо для прикладу Ружинський р-н. Була 14, зросла до 21 тис. заборгованість по заробітній платі. І це тільки одне підприємство - «АТП», - говорить Олещенко. - Позбавити ліцензії на перевезення і на тому справі кінець. Це я звертаюся до всіх. Пригладжувати, зачісувати, припрошувати ніхто не буде. Це конституційне право людини одержувати винагороду за свою працю ».

На засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати висловилися і роботодавці, на чию адресу звучали звинувачення. Багато хто з них пояснюють борги тим, що держава не виконує свої зобов'язання перед підприємствами: не виплачуються пільги і субсидії, а суди затягують справи.

На сьогодні обласна борг із зарплат становить 19,5 млн. грн. 60% від загальної суми (12,4 млн.) заборгували економічно-активні підприємства. Значна частина боргу (6,3 млн.) належить підприємствам-банкрутам.

Найбільше заборгували підприємства в Житомирі (12,7 млн. грн.) і Коростені (2,1 млн. грн.).
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!