Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Борги по зарплаті працівників ЖЕКів в Житомирі ліквідують до нового року
 
23-11-2011, 18:42  Економіка

Борги по зарплаті працівників ЖЕКів в Житомирі ліквідують до нового року

 
Шістсот десять тисяч гривень заробітної плати заборгували ЖЕКи своїм співробітникам за станом на 1 листопада. Житомирський виконком готовий вжити найрішучіших заходів для вирішення цієї проблеми.

Борги по зарплаті працівників ЖЕКів в Житомирі ліквідують до нового року



- Соромно чути таку річ, як заборгованість по заробітній платі, - заявив на засіданні виконкому заступник міського голови Микола Боровець. - До кінця року ніяких заборгованостей по заробітній платі в ЖЕКах бути не повинно. І ті керівники ЖЕКів, які не впораються до 1 січня, не зможуть займати свої посади, як нам це рекомендує прокуратура. Це дуже непристойно, коли на сьогоднішній день люди ходять на роботу, і мають протягом року таку заборгованість по заробітній платі. Причому є джерело - потрібно покращувати роботу з дебіторами і гасити заборгованість по заробітній платі.


Борги по заробітній платі працівникам ЖЕКів безпосередньо пов'язані з боргами населення з оплати комунальних послуг, вважає начальник управління житлового господарства Світлана Пивоварова: - Робота проводиться. І на сьогодні у нас вже є на складі вилучені електроприлади, і телевізори, і кінокамери. Але цього недостатньо. І не від нас це залежить. Сьогодні заборгованість через виконавчу службу населення становить 4 мільйони і 7 тисяч заяв знаходиться в судах.


Незважаючи на запевнення чиновників, що ситуація з боргами по зарплаті поліпшується, інший заступник мера Петро Закусило їх оптимізму не поділяє.


- Нічого поки не змінюється, - повідомив Петро Закусило. - Я не хочу сказати, що у нас такі погані начальники ЖЕКів. Справа в тому, що від слів нічого не доходить до організаторської роботи. Створили комісію: судові виконавці, працівник муніципальної міліції, працівник ЖЕКу. З квартири до квартири, по найбільшим боржникам організувати роботу. Звітувати щодня в управління житлового господарства. Пройшов місяць - і нічого. Є люди, які свідомо не платять. Це директора, адвокати, керівники магазинів. Місяць тому я підписував на ім'я керівників підприємств лист про сприяння в погашенні заборгованості за комунальні послуги людей, які працюють на цих підприємствах. На сьогодні жодної відповіді немає.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!