Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Кабінеті міністрів України повідомили які зарплати отримують співробітники Національної поліції
 
2-12-2015, 07:55  Економіка

В Кабінеті міністрів України повідомили які зарплати отримують співробітники Національної поліції

 
В Кабінеті міністрів України повідомили які зарплати отримують співробітники Національної поліції

Кабінет міністрів України оприлюднив подробиці грошового забезпечення співробітників Національної поліції України. Про це йдеться в постанові N988 від 11 листопада, що була розміщена на сайті уряду у вівторок, 1 грудня.

Повідомляється, що грошове забезпечення співробітників Національної поліції (як і всіх інших силових відомств) складається з чотирьох основних положень: окладу за посаду, окладу за звання, надбавки за вислугу років та додаткових видів грошового забезпечення, що включають в себе всілякі надбавки і премії.

У процентному співвідношенні загальне грошове забезпечення середньостатистичного співробітника Національної поліції виглядає приблизно таким чином: 20% - оклад за посаду, 15% - оклад за звання, 25% - оклад за вислугу років, 40% - премії та надбавки. Проте в кожному окремому випадку ці цифри можуть змінюватися в залежності від характеру роботи і багатьох інших факторів.

Наприклад, мінімальне грошове забезпечення генерала поліції третього рангу, начальника управління департаменту з вислугою 20 років складе 11,8 тис грн. З урахуванням надбавок і премій його грошове забезпечення може збільшиться на кілька тисяч - залежно від його завдань, компетенції і так далі. У підсумку кінцева сума може скласти 20 і більше тисяч.

Мінімальне грошове забезпечення рядового патрульної поліції, який працює в нічний час, складе 4 тис грн. З урахуванням надбавок і премій його грошове забезпечення теж може вирости і скласти 8 і більше тис грн.

"Є поняття окладу, надбавки ... Це все складно. І тим не менше 8-10 тисяч гривень зарплати новим патрульним поліцейським все одно залишаються по всій країні", - повідомив міністр МВС Аваков.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!