Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як змінилися ціни на продукти харчування від початку року в Житомирській області
 
15-03-2016, 00:43  Економіка

Як змінилися ціни на продукти харчування від початку року в Житомирській області

 
Як змінилися ціни на продукти харчування від початку року в Житомирській області

Як повідомляють у Головному управлінні статистики в Житомирській області, за січень-лютий 2016 ціни на продукти харчування і безалкогольні напої в Житомирській області зросли на 0,3%.

Зокрема, мед, масло, борошно і крупи, сметана, шоколад, безалкогольні напої, соняшникова олія, кисломолочна продукція, кондитерські вироби з цукру і борошна, сири, молоко, соуси, приправи, фруктові соки, чай, сіль, прянощі та кулінарні трави , хліб, оливкова олія, макаронні вироби, риба та продукти з неї подорожчали на 1,0-6,3%.

Яйця подешевшали на 31,2%, сало, рис, маргарин, свинина - на 5,2-8,4%. Ціни на овочі зросли в середньому на 7,2%, в першу чергу, за рахунок подорожчання овочів, вирощених з насіння, на 18,3% і капусти на 15,6%.

Фрукти подорожчали в цілому на 4,6%, серед яких банани подорожчали на 15,3%, яблука - на 14,7%, а цитрусові подешевшали на 6,3%.

Крім того, ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби знизилися в цілому на 1,2%, в тому числі тютюнові вироби - на 3,5%.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!