Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ціни на продукти харчування в Житомирській області повільно повзуть вгору
 
13-08-2016, 16:15  Економіка

Ціни на продукти харчування в Житомирській області повільно повзуть вгору

 
Ціни на продукти харчування в Житомирській області повільно повзуть вгору

За інформацією Головного управління статистики в Житомирській області на місцевих продовольчих ринках в липні в порівнянні з попереднім місяцем ціни на продукти харчування і безалкогольні напої зросли на 0,2%.

Зокрема, яйця подорожчали на 6,8%, свинина, борошно і крупи, фруктові соки, соуси, приправи, безалкогольні напої, оливкова олія, мінеральні та джерельні води, риба і продукти з неї, макаронні вироби, чай, яловичина, цукор, соняшникова олія - ??на 0,4-2,6%.

Ціни на фрукти підвищилися в цілому на 5,9%, в т.ч. яблука - на 2,3%, в той же час кісточкові подешевшали на 13,3%, банани - на 3,1%.

Також відбулося зниження цін на овочі в цілому на 19,9%, в основному, за рахунок здешевлення коренеплодів, цибулі та грибів на 33,2%, картоплі, овочів, вирощених з насіння, капусти - на 15,4-26,0% .

Крім того, на 4,0-1,2% знизилися ціни на сало, рис, морозиво, масло, кондитерські вироби з борошна, мед. Тютюнові вироби підвищилися в ціні в середньому на 7,5%, алкогольні напої - на 4,9%.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!