Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Іршанський ГЗК отримав ліцензію на розробку родовищ титано-цирконієвих пісків
 
20-01-2010, 11:10  Економіка

Іршанський ГЗК отримав ліцензію на розробку родовищ титано-цирконієвих пісків

 
'Іршанський


Кабінет міністрів України погодився з пропозицією Міністерства охорони навколишнього природного середовища надати ГП "Іршанський ГЗК" (Житомирська область) дозвіл на користування надрами без проведення аукціону. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 80-р.от 13 січня 2010, опублікованому сьогодні.

Згідно з документом, Іршанський ГЗК отримав ліцензію на розробку Іршанского і Злобинского родовищ титано-цирконієвих пісків, розташованих у Житомирській області, - повідомляє Мінпром.

Нагадаємо, що раніше Кабмін ухвалив рішення про анулювання дозволів на розробку зазначених родовищ ЗАТ "Кримський титан" Дмитра Фірташа, в оренді у якого з 2005 року знаходились Іршанскій і Вольногорський ГЗК.

Слід зазначити, що згідно з чинним законодавством, всі без виключення дозволи на користування надрами, що представляють собою ліцензію на право розробки певного родовища, продавалися виключно на аукціоні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!