Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Житомирські ласощі» планують будівництво нового цеху
 
8-07-2010, 17:12  Господарство / Економіка

«Житомирські ласощі» планують будівництво нового цеху

 


«Житомирські ласощі» планують будівництво нового цеху


«Житомирські ласощі» планують будівництво нового цеху



У серпні 2010 року ЗАТ «Житомирські ласощі» починає будівництво нового цеху з виробництва печива, шоколадних цукерок та десертів. Планована продуктивність встановлених там ліній дозволить удвічі збільшити потужність підприємства і вийти на нові рівні обсягів реалізації як в Україні, так і за її межами.

Розширення виробництва дозволить створити додатково до 1000 робочих місць. Все це, а так само значне збільшення фонду заробітної плати працівникам фабрики стало можливим завдяки розірвання контракту з сумнівною американською компанією Trilini International (президент Юрій Лещинський) і перехід на поставки безпосередньо від виробників. Це дозволило заощадити значні кошти.

Як каже Денис Долинський, Генеральний директор ТОВ «Ренесанс Кепітал Інвест»: «саме впровадження прозорої схеми закупівлі дозволило істотно скоротити витрати на сировину і використовувати кошти що звільнилися, в більш важливих напрямках. З травня були підвищені тарифи на оплату праці робітникам на 20%, і до листопада планується ще перегляд тарифів. У цілому за рік підвищення оплати праці складе 52%.

Крім того, будівництво нового цеху створить не лише нові робочі місця, але й збільшить відрахування компанії до державного бюджету за рахунок зростання оплати податку на прибуток, відрахування до Пенсійного фонду, Фонду зайнятості, Соцстрах тощо.

Незважаючи ні на що, ми продовжуємо розвиватися за раніше обраним напрямком, і ніякі негаразди та протистояння не завадять нам стати успішним лідером кондитерського ринку.

Ми усвідомлюємо і несемо відповідальність перед більш ніж 3 000 тисячами людей - працівниками фабрики, нашими партнерами і колегами. Тому запевняємо, що фабрика буде працювати, приносити прибуток і розвивати економіку регіону та України, як робила це раніше.

Особисто я впевнений, що всі разом ми впораємося з усіма труднощами і вистоїмо ».

Прес-служба ЗАТ «Житомирські ласощі»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!