Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мінприроди має намір анулювати дозволи на користування надрами в Житомирській області
 
29-07-2010, 14:54  Господарство

Мінприроди має намір анулювати дозволи на користування надрами в Житомирській області

 
Державною екологічною інспекцією в Житомирській області в II кварталі 2010 року проведено 25 перевірок дотримання вимог природоохоронного законодавства суб'єктами господарювання при здійсненні надрокористування.

Мінприроди має намір анулювати дозволи на користування надрами в Житомирській області



За результатами перевірок керівництву підприємств видані приписи про усунення виявлених порушень природоохоронного законодавства, до адміністративної відповідальності притягнуто 40 посадових осіб на загальну суму 39184 грн.

Про це повідомляє прес-служба міністерства охорони навколишнього середовища.

За порушення природоохоронного законодавства при здійсненні користування надрами прийнято 2 рішення з тимчасової заборони (зупинення) користування надрами за наступними суб'єктах - СПП фірма «Укргранресурс», Юліївське родовище габро в Володарськ-Волинському районі; - ТОВ «Ружинська будівельна кераміка», Ружинське родовище суглинків в смт Ружин.

У зв'язку з тим, що надрокористувачі не приступили до розробки родовищ протягом двох років з початку дії спецдозволу на користування надрами або припинили роботи з видобутку корисних копалин більше двох років тому, інспекцією направлено до Мінприроди України 4 клопотання про анулювання спеціальних дозволів на користування надрами таким суб'єктам господарювання: ТОВ «Геоліт» з трьома родовищами Федорівське родовище лабрадоритів в Володарськ-Волинському районі; родовище габро Рудня Шляхова в Володарськ - Волинському р-ні; родовище габро Рудня Шляхова, ділянка Зарічна в Володарськ-Волинському р-ні, і - ТОВ ВП «НАСА» Губенківске - III родовище габро в Володарськ-Волинському районі.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!