Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомирської області знайшла, хто буде забезпечувати народ дешевою гречкою
 
17-02-2011, 09:51  Господарство

Влада Житомирської області знайшла, хто буде забезпечувати народ дешевою гречкою

 
У Житомирській області вживаються заходи щодо наповнення споживчого ринку гречаною крупою - про це повідомляє офіційний сайт головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Влада Житомирської області знайшла, хто буде забезпечувати народ дешевою гречкою



Сільськогосподарським підприємствам запропоновано збільшити посіви гречки в порівнянні з минулим роком на 45% і довести їх до 10 тисяч гектарів. Крім того укладено Меморандум про узгодження дій між Міністерством аграрної політики і продовольства України та провідними підприємствами - виробниками гречки, зокрема з ДП «Крупозаводи Озерянка» Житомирської області.

Меморандум передбачає протягом I і II кварталу 2011 року закупівлю зерна гречки у сільгоспвиробників за цінами до 8000 гривень за тону (у заліковій вазі з доставкою на крупозавод) і реалізацію крупи гречаної для підприємств роздрібної торгівлі за оптово-відпускними цінами, що не перевищують 12,0 гривень за 1 кілограм.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!