Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » КП «Житомирводоканал» модернізуватиме своє обладнання.
 
14-09-2016, 14:22  Господарство

КП «Житомирводоканал» модернізуватиме своє обладнання.

 
КП «Житомирводоканал» модернізуватиме своє обладнання.

При обстеженні житомирського водосховища, його приток, працівники водоканалу в точках відбору проб річки Тетерів в селах Висока Піч, Дениші і Перлявка, виявили збільшення вмісту аміаку, марганцю і хімічного споживання кисню.

«Водоочисні споруди КП «Житомирводоканал», які були побудовані в 60-70-х роках, розраховані на джерело водного постачання першого класу. Оскільки на сьогоднішній день водосховище підпадає вже під четвертий клас, існуюча на підприємстві технологія водоочищення з такими показниками як марганець, не справляється в повній мірі », - повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

Для поліпшення якості води, яку постачає КП «Житомирводоканал», між підприємством і Світовим банком підписані угоди про позику.

Як зазначають у мерії, головною метою проекту є реконструкція водопровідних та каналізаційних очисних споруд з метою досягнення нормативного рівня очищення води і стічних вод за рахунок впровадження енергоефективних технологій, реконструкція водопровідних насосних станцій, а також заміна аварійних ділянок водопровідних мереж для зменшення значних втрат води.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!