Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Весняна повінь не вплине на ритм життя і водопостачання в Житомирі
 
2-03-2012, 15:12  Суспільство

Весняна повінь не вплине на ритм життя і водопостачання в Житомирі

 
Весняна повінь не змінить ритм життя Житомира і режим подачі води городянам, запевняє прес-служба Житомирського водоканалу.

'Весняна



У повідомленні говориться, що на підприємстві затверджено план дій на цей важливий період року. У режимі цілодобового чергування працюють аварійні бригади, кількість яких в період весняного водопілля збільшено. До пропуску паводку підготовлені всі 25 насосних станцій міста; надійний захист забезпечують гідротехнічні споруди, запірний господарство комунального підприємства «Житомирводоканал». Створено також аварійний запас пально-мастильних та будівельних матеріалів.

За оцінками фахівців, Житомиру не загрожують високі або катастрофічні паводки. Але при цьому можливі низькі (малі) повені, які зазвичай спостерігаються на рівнинах річок, і, як правило, не порушують ритму життя населення.

Щодо рівня води у водосховищах Відсічне і Дениші, за останню декаду лютого він виріс на 70 сантиметрів. Працівники водоканалу сподіваються, що остаточне танення снігу дозволить поповнити рівень води у водосховищах до необхідного.

За матеріалами прес-служби КП «Житомирводоканал».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!