Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У багатоквартирних будинках Житомира до кінця року встановлять теплові лічильники
 
7-07-2017, 09:07  Господарство

У багатоквартирних будинках Житомира до кінця року встановлять теплові лічильники

 
У багатоквартирних будинках Житомира до кінця року встановлять теплові лічильники

Депутати Житомирської міської ради виділили 7 млн гривень на встановлення 250 теплових лічильників у багатоквартирних будинках.

Про це на брифінгу повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Ми плануємо до кінця року встановити теплові лічильники на 75% житлових будинків. Це дозволить економити 12-14% коштів при використанні енергоносія. Також установка на будинках теплових лічильників дозволить житомирянам подавати заявки на компенсацію витрат по комплексному утепленню будинків. Держава компенсує від 40 до 70% грошей на утеплення », - сказав Сухомлин.

У мерії зазначають, що тепловий лічильник дозволяє платити тільки за фактично спожиту теплову енергію. Тому, якщо в будинку впроваджуються енергозберігаючі заходи (утеплення стін і перекриття, заміна вхідних дверей в під'їзді, заміна вікон на сходових клітках тощо), то тільки тепловий лічильник дозволить зафіксувати зменшення кількості спожитої теплоти і, відповідно, оплати за послуги опалення . Без установки теплового лічильника впровадження енергозберігаючих заходів не принесе бажаного фінансової вигоди.

За допомогою теплового лічильника можна контролювати параметри теплоносія (води, що циркулює в опалювальних приладах).

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!