Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира про лічильники на воду та індивідуальне опалення
 
20-07-2011, 17:13  Влада

Влада Житомира про лічильники на воду та індивідуальне опалення

 
Заступник мера Житомира Микола Боровець під час брифінгу розповів журналістам, що лічильники на воду, які за власні гроші встановлюю мешканці в своїх квартирах, повинні перевірятися раз на 3-4 роки. У Житомирі ж у більшості квартир лічильники після установки не перевіряються.

Влада Житомира про лічильники на воду та індивідуальне опалення



«Завдання уряду - проставити будинкові лічильники обліку води до 2014 року. По квартирах поки це питання не врегульоване, але я думаю, буде існувати норма ... Вже доведено, що ті, хто не хоче ставити лічильники, використовую води більше, ніж передбачено нормами споживання », - сказав Боровець.

Заступник мера припустив, що якщо б 100% стояли лічильники в будинках і в квартирах, то все одно існувала б розбіжність у показниках. Зараз питання про те, хто повинен оплачувати різницю між будинковим лічильником і сумарними показниками квартирних лічильників, не врегульоване.

«Можливо, настане час, коли система обліку буде настільки важливим елементом, що виробник послуг буде сам зацікавлений, щоб лічильники були сучасні, з великою чутливістю».

Також Боровець розповів, що в мерії відбудеться засідання комісії, яка розгляне питання індивідуального опалення. «Мер Житомира сьогодні ставить завдання впорядкувати питання (індивідуального опалення), не допустити випадків, коли в одному будинку одні мешканці отримали дозвіл, а інші - ні. Повинен бути єдиний підхід для всіх. Зараз ми відпрацьовуємо цей механізм. Ми хочемо на порядок збільшити кількість будинків, де буде видаватися дозвіл на установку газових колонок або котлів для індивідуального опалення квартир », - сказав Боровець.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!