Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чи реально перетворити хобі на бізнес?
 
7-07-2019, 23:05  Краса та мода

Чи реально перетворити хобі на бізнес?

 
Досить великий відсоток людей мають хобі, причому це можуть бути як банальне збирання марок і вишивка картин та одягу так і більш екзотичні варіанти, як то розведення тропічних плазунів і рибок чи катання на віндсерфі. Хоча, все ж більшість обирають більш спокійні варіанти проведення вільного часу, які допомагають відпочити та відволіктися від повсякденної рутини. Проте бувають випадки коли хобі перетворюється в джерело додаткового прибутку, а інколи і в повноцінний бізнес.
Чи реально перетворити хобі на бізнес?

Сьогодні знайти клієнтів на вироби ручної роботи не так то й важко - навіть якщо ваші поробки не розкуповують знайомі та друзі, то в мережі є немало сайтів таких як Ukrainart що допоможуть з монетизацією власного хобі. Чітко сказати яка ідея "вистрелить" важко, мода мінлива і сьогодні в моді одні речі, а завтра зовсім інші, але якщо ви досить креативні, то клієнти знайдуться завжди.

Давайте з'ясуємо який хенд мейд користується попитом 2019 році:

  1. Вже декілька років поспіль з моди не виходять вишиванки, хоча в продажі є велика кількість одягу з машинною вишивкою, ручна оригінальна робота завжди в ціні
  2. Біжутерія та прикраси - тут є де розвернутися фантазії завдяки різноманіттю матеріалів, стилів та смаків людей
  3. Аксесуари (гаманці, пояси, обкладинки для документів, тощо), це ті речі що постійно в попиті і які легко стилізувати під будь-яке віяння моди чи вподобання конкретної людини
  4. Природні косметичні засоби - запит на екологічність набирає обертів котрий рік поспіль, мило ручної роботи, "бомбочки" для ванни, креми з натуральних компонентів і т.д.
  5. Натуральні харчові продукти - тут вже трохи інший рівень і обсяг робіт, але невеликі партії оригінальних харчових продуктів, як то сири та ковбаси вироблені з вирощеної на власній фермі сировини, крафтове пиво, випічка і тому подібне, можна також віднести до категорії handmade

Чи реально перетворити хобі на бізнес?

В принципі, можливо знайти покупця на будь-які handmade вироби, але потрібно розуміти, що чим більш унікальним буде товар, тим більше на ньому можна заробити. Взяти те ж мило - попит на його досить великий, але в той же час і пропозиція чи не більша за попит, і націнка буде мінімальною, інакше ви його просто не продасте, так як у інших майстрів буде дешевше. Тому більше шансів на комерційний успіх у вас буде якщо ви створюєте унікальні креативні речі на які, поки ви не зробили собі ім'я, важко знайти покупця самостійно. Саме тут допоможе співпраця з майстрами спеціалізованих сайтів, де поціновувачі ексклюзивних речей шукають щось цікавеньке і нове. Звичайно з такими інтернет магазинами доведеться поділитися прибутком, але й затрати на реалізацію будуть практично нульові, та й шанси знайти покупця виростуть на декілька порядків. Тому не вагайтеся, спробуйте реалізувати себе в улюбленій справі, нічого не втрачаючи, ви отримуєте шанс створити власний бізнес що буде приносити задоволення вам та вашим клієнтам.
Чи реально перетворити хобі на бізнес?

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!